UEFA για Μπάλντοκ: «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι, οι σκέψεις μας με την οικογένειά του»

UEFA για Μπάλντοκ: «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι, οι σκέψεις μας με την οικογένειά του»

Newsroom
Ο Μπάλντοκ

bet365

Η UEFA αποχαιρέτησε κι εκείνη με την σειρά της τον Τζορτζ Μπάλντοκ μέσω ποσταρίσματος που έκανε στα social media εκφράζοντας την βαθύτατη λύπη της και τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια και τους οικείους της.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εξέφρασε την βαθύτατη λύπη της για τον θάνατο του ποδοσφαριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ μέσω ποσταρίσματος που έκανε στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί συλλυπητήρια προς την οικογένειά του, τους οικείους του και τους συμπαίκτες του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν τόνισε στο συνέδριο της ECA στην Ελλάδα πως το τραγικό αυτό συμβάν μας βοηθάει να θυμηθούμε τι είναι σημαντικό στην ζωή.

Η ανάρτηση της UEFA:

«Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθύτατα λυπημένοι με την απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι σκέψεις μας και τα ειλικρινά συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια, τους οικείους και τους συμπαίκτες του»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα