Παναθηναϊκός: Σοκαρισμένοι όλοι στο «τριφύλλι», αποφάσισαν ακύρωση των προπονήσεων

Παναθηναϊκός: Σοκαρισμένοι όλοι στο «τριφύλλι», αποφάσισαν ακύρωση των προπονήσεων

Σοκαρισμένοι όλοι στον Παναθηναϊκό, αποφάσισαν ακύρωση των προπονήσεων

bet365

Ο σοκαριστικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει σκορπίσει την θλίψη στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, το οποίο μετά από συνάντηση που είχε σήμερα αποφάσισε να μην γίνουν προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού από την τραγική είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, η οποία έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (09/10).

Τα μέλη της ομάδας, κάποια εκ των οποίων βρέθηκαν χθες στο σπίτι του Έλληνα δεξιού μπακ, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση κι έτσι στην σημερινή συγκέντρωση που είχαν στο Κορωπί συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις τόσο σήμερα (10/10) όσο και την Παρασκευή (11/10) κι έτσι αυτές θα συνεχιστούν από Δευτέρα (14/10). Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Στην συνέχεια εκείνοι αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο, μη μπορώντας να κρύψουν την τεράστια θλίψη τους γι' αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη τους και την οικογένειά του και δείχνοντας παράλληλα την δυσκολία που έχουν να ασχοληθούν με οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο τις δύσκολες αυτές ώρες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα