Μπάλντοκ: Το «Σ' αγαπώ αδελφέ μου» του Ντέλε Άλι στο Instagram

Μπάλντοκ: Το «Σ' αγαπώ αδελφέ μου» του Ντέλε Άλι στο Instagram

Newsroom
Το συγκινητικό μήνυμα του Ντέλε Άλι για τον θάνατο του Μπάλντοκ

bet365

Ο Ντέλε Άλι αποχαιρέτισε τον καλό του φίλο και άλλοτε συμπαίκτη του στην ΜΚ Ντονς, Τζορτζ Μπάλντοκ, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία και βύθισε στο πένθος το ελληνικό αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Στο άκουσμα της σοκαριστικής είδησης δεκάδες προσωπικότητες του διεθνούς χώρου εξέφρασαν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους, όπως έπραξε και ο άλλοτε συμπαίκτης του, Ντέλε Άλι.

Ο Βρετανός πρώην διεθνής χαφ ήταν στενός φίλος του Μπάλντοκ από την εποχή που αγωνίζονταν στην Αγγλία με την ΜΚ Ντονς και μετά το τραγικό συμβάν είπε το δικό του αντίο:

«Σ' αγαπώ! Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου», ήταν τα λόγια του 28χρονου μέσου στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία των δυο τους πάνω σε ένα σκάφος κατά τη διάρκεια των κοινών τους καλοκαιρινών διακοπών πριν τέσσερα χρόνια.

 

Ο Ντέλε Άλι είπε το δικό του αντίο στον Μπάλντοκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα