Αστέρας Τρίπολης: Ανακοινώθηκε ο Παντελίδης, «να πάμε την ομάδα εκεί που δεν την έχουμε ξαναδεί»

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοινώθηκε ο Παντελίδης, «να πάμε την ομάδα εκεί που δεν την έχουμε ξαναδεί»

Newsroom
Παντελίδης

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα με κάθε επισημότητα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Από το Gazzetta μάθατε ότι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Aktor θα είναι ο Σάββας Παντελίδης. Οι κιτρινομπλέ ανακοίνωσαν την επιστροφή του έμπειρου κόουτς, με τον ίδιο μάλιστα να δηλώνει έτοιμος για λίγα λόγια και πολλή δουλειά, ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά.

Η ανακοίνωση του Αστέρα για τον Σάββα Παντελίδη:

Ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο κ. Σάββας Παντελίδης ήταν προπονητής του ASTERAS AKTOR και το διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Νοέμβριο του 2018.

 

Καλωσορίζουμε τον κ. Παντελίδη και πάλι στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η δήλωση του Σάββα Παντελίδη:

"Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Αναγνωρίζω ότι κάποιες κινήσεις κατά την αποχώρησή μου από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από μερικά χρόνια προκάλεσαν δικαιολογημένη πικρία στους φιλάθλους και την οικογένεια της ομάδας. Ωστόσο, επιστρέφω σήμερα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, έτοιμος να δουλέψω σκληρά, να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη των φιλάθλων και να πάμε ψηλά την ομάδα. Εκεί όπου ίσως δεν την έχουμε ξαναδεί. Πάντα πίστευα στον Αστέρα και στους ανθρώπους του, και είμαι εδώ για να φέρουμε ξανά επιτυχίες, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα