Ο Παναθηναϊκός θα «αγκαλιάσει» την οικογένεια του Μπάλντοκ

Ο Παναθηναϊκός θα «αγκαλιάσει» την οικογένεια του Μπάλντοκ

Νίκος Αθανασίου
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

bet365

Η διοίκηση του συλλόγου με κάθε τρόπο στο παρόν και στο μέλλον θα δείξει την έμπρακτη στήριξή της στην οικογένεια του αδικοχαμένου, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και για αυτό μεταξύ άλλων ακυρώθηκαν οι προπονήσεις των επόμενων τεσσάρων ημερών, με κάθε εργαζόμενο στα γραφεία και στο προπονητικό κέντρο να μην μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του διεθνούς άσου.

Ένας πατέρας και σύζυγος 31 ετών έφυγε από την ζωή. Η κορούλα του Μπάλντοκ που την Τετάρτη έκλεισε έναν χρόνο ζωής, δεν θα γνωρίσει τον πατέρα της. Μία ανθρώπινη τραγωδία.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να διαχειριστεί μία τραγική κατάσταση, το μεσημέρι της Πέμπτης εξέδωσε δήλωση-προειδοποίηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου προς τα ΜΜΕ που επιχειρούν να εκμεταλλευθούν το γεγονός και κανιβαλίζουν χωρίς να δείχνουν τον δέοντα σεβασμό.

Αυτή, όμως, δεν θα είναι η μόνη κίνηση της διοίκησης του κλαμπ για τον Μπάλντοκ.

 

Ο Παναθηναϊκός θα «αγκαλιάσει» την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Με κάθε τρόπο. Τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, ο σύλλογος θα είναι δίπλα στη σύζυγο και στο παιδί του Τζορτζ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη στήριξη στο πρόσωπο της οικογένειας του αδικοχαμένου παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα