ΑΕΚ: Τα είπαν Ηλιόπουλος, Ριμπάλτα και Αλμέιδα στα Σπάτα για όλα τα θέματα

ΑΕΚ: Τα είπαν Ηλιόπουλος, Ριμπάλτα και Αλμέιδα στα Σπάτα για όλα τα θέματα

Δημήτρης Βέργος
Ο Ηλιόπουλος με τον Αλμέιδα

bet365

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης για τέσσερις ώρες είχαν την Πέμπτη ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Ένωσης, Χαβιέρ Ριμπάλτα με τον Ματίας Αλμέιδα

Ξανά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης των κιτρινόμαυρων, Μάριος Ηλιόπουλος και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου Χαβιέρ Ριμπάλτα μετά τη χθεσινή παρουσίαση του 44χρονου Καταλανού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι Ηλιόπουλος και Ριμπάλτα συναντήθηκαν με τον Ματίας Αλμέιδα και για τέσσερις ώρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο Ριμπάλτα έπειτα από την ανακοίνωσή του ως νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ έχει σηκώσει αμέσως... μανίκια έχοντας στενή συνεργασία με τον Αλμέιδα και μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο είχαν αλλεπάλληλες συσκέψεις με όλους τους ανθρώπους του οργανισμού.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος όντας καθημερινά κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα στελέχη του δείχνει εμπράκτως ότι στόχος του είναι να καλυφθούν και να λυθούν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα ζητήματα που υπάρχουν και σχετίζονται με τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Παράλληλα υπήρξε και αλλαγή του ρόλου του Μπρούνο Άλβες στην ομάδα, με τον Πορτογάλο από αθλητικός διευθυντής να παίρνει τον τίτλο του Στρατηγικού Συμβούλου και Πρέσβη της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα