ΠΑΟΚ: Ξανά στο γήπεδο με πολλές απουσίες – Επιστρέφει Θεσσαλονίκη ο Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Ξανά στο γήπεδο με πολλές απουσίες – Επιστρέφει Θεσσαλονίκη ο Κοτάρσκι

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση, μετά το απαραίτητο ρεπό των προηγούμενων ημερών.

Με πολλές απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς εκτός από τους διεθνείς (Κωνσταντέλιας, Καμαρά, Κόλεϊ, Ντεσπόντοφ) στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αποφασίστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά τις ενοχλήσεις που νοιώθει στην πλάτη και τον έθεσαν εκτός Εθνικής Κροατίας.

Οι Μπάμπα και Ότο έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο.

Αντίθετα, στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Φεντόρ Τσάλοφ, καθώς δεν κλήθηκε στην εθνική Ρωσίας και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν μερικές παρτίδες rondo και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στην επιθετική τακτική και τελειώματα. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

 

Την Παρασκευή (11/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα