ΑΕΚ: Ο Κάλενς προορίζεται για αριστερός μπακ-χαφ κόντρα στην Ουρουγουάη

Newsroom
Κάλενς

bet365

Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ αναμένεται να παίξει σε μία άλλη, αντί του στόπερ, θέση στο ματς της Εθνικής Περού με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης.

Στις «κολώνες» της Εθνικής ομάδας του Περού συγκαταλέγεται και εύλογα ο Αλεξάντερ Κάλενς, που καταθέτει με τη φανέλα της ΑΕΚ τα διαπιστευτήριά του και μας έχει «συστηθεί».

Ο 32χρονος στόπερ είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης και αυτό φαίνεται πως θέλει να «εκμεταλλευτεί» ο Χόρχε Φοσάτι, ο οποίος από τα τέλη του 2023 «κρατά» τα «ηνία» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Σύμφωνα λοιπόν με σύσσωμα τα ρεπορτάζ που υπάρχουν στην πατρίδα του ενόψει του αγώνα του με το αντίστοιχο της Ουρουγουάης για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/10, 04:30), ο Κάλενς θα ξεκινήσει βασικός αλλά όχι στο κέντρο της άμυνας αλλά ως αριστερός μπακ-χαφ αντί του Μάρκο Λόπες που δεν υπολογίζεται και είναι ο βασικός στη συγκεκριμένη θέση (σ.σ. ανήκει στη Φέγενορντ, παίζει δανεικός στην Κοπεγχάγη).

Εκεί τον προορίζει ο προπονητής του σε σύστημα 3-5-3 ή 3-4-3 που αρέσκεται να χρησιμοποιεί και μάλιστα ο Πέδρο Γκαγιέσε, ο βασικός πορτιέρε του Περού που ανήκει στην Ορλάντο Σίτι του MLS ουσιαστικά το επιβεβαίωσε, όταν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τον ρώτησαν σχετικά. «Ο Αλεξάντερ είναι δυνατός και γρήγορος. ΠΙστεύω θα μας βοηθήσει, καθώς ο Μάρκο είναι τιμωρημένος. Είμαι βέβαιος πως θα τα πάει καλά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα