Οικογένεια Μπάλντοκ: «Τζορτζ, σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια του γιου σου και αντ'αυτού θρηνούμε για σένα»

Newsroom
baldock.jp
Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε τον πνιγμό του και ευχαρίστησε τους απανταχού φιλάθλους για την αγάπη και τη στήριξή τους.

Ο ξαφνικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ συγκλόνισε την Ελλάδα και την Αγγλία, αλλά κανέναν περισσότερο από τους δικούς του ανθρώπους. Τους συγγενείς του, τη γυναίκα του και το μικρό τους παιδί. Σε συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε, μέσω των αγγλικών media, η οικογένειά του, επιβεβαίωσε τον πνιγμό του 31χρονου και τόνισε πως δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας Τζορτζ. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο Τζορτζ πνίγηκε τραγικά ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα της Αθήνας.

Τζορτζ, ήσουν ο πιο ξεχωριστός πατέρας, αρραβωνιαστικός, γιος, αδερφός, θείος, φίλος, συμπαίκτης και άνθρωπος. Ο ενθουσιασμός και η μεταδοτική προσωπικότητά σου έφεραν τόση αγάπη σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και σε αυτούς που σε λάτρεψαν από την κερκίδα. Θα αγαπάμε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που έχουμε από εσένα και θα συνεχίσεις να ζεις στον πανέμορφο γιο σου. Επρόκειτο να πετάξεις σπίτι σήμερα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, αλλά αντ'αυτού θρηνούμε για εσένα.

 

Ως οικογένεια ήταν απίστευτα συγκινητικό, αλλά εξίσου πολύ δύσκολο να διαβάσει κανείς τον τεράστιο αριθμό των αφιερωμάτων που έγραψαν όσοι γνώριζαν τον Τζορτζ και από εκείνους των οποίων τη ζωή άγγιξε. Ήταν αδύνατο να μην τον αγαπήσουν. Σας ζητάμε να συνεχίσετε να σέβεστε το απόρρητό μας αυτήν την καταστροφική στιγμή καθώς αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε τη θλίψη μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα