Μπάλντοκ: Η σύντροφός του συγκλονίζει με το μήνυμά της!

Μπάλντοκ: Η σύντροφός του συγκλονίζει με το μήνυμά της!

Μπάλντοκ - Σύντροφος

bet365

Σπάει καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ λίγες ώρες μετά τον πνιγμό του στην πισίνα του σπιτιού. 

Η σύντροφος του Μπάλντοκ με ένα σπαρακτικό μήνυμα συγκλονίζει και αποχαιρετά τη μεγάλη της αγάπη. Η Αναμπελ Ντίναμ μοιράστηκε το μήνυμα με τους ακόλουθούς της στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία του ζευγαριού. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα ταξίδευε σήμερα (10/10) για τη Μεγάλη Βρετανία, ώστε να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός έτους γιου τους, Μπρόντι.

«Ο Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου. Είσαι εδώ μαζί μου στο χαμόγελο του Μπρόντι, στα γέλια του και στην υπέροχη προσωπικότητα του. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω τρόπο για τον Μπρόντι. Το υπόσχομαι. Σ' αγαπώ για πάντα G. Η Neen σου. Χ».

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε τον πνιγμό του και ευχαρίστησε τους απανταχού φιλάθλους για την αγάπη και τη στήριξή τους.

 

Αγγλία - Ελλάδα: Ανατριχίλα στο γκολ του Παυλίδη που έδειξε το μαύρο περιβραχιόνιο πριν οι διεθνείς σηκώσουν τη φανέλα του Μπάλντοκ! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα