ΠΑΟΚ: Με απουσίες και πάλι η προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

ΠΑΟΚ: Με απουσίες και πάλι η προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

Newsroom
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο

bet365

Με τους γνωστούς απόντες διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στον ΠΑΟΚ.

Με τα γνωστά προβλήματα έγινε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε και πάλι αρκετούς ποδοσφαιριστές του να απέχουν από το ομαδικό πρόγραμμα το οποίο περιείχε δουλειά στη φυσική κατάσταση, αρκετή ένταση και έμφαση στην τακτική.

Από εκεί και πέρα, οι Ότο και Μπράντον Τόμας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μπάμπα, Ζίβκοβιτς και Τσιφτσής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου, το πρώι της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να αφορά τόσο τη φυσική κατάσταση, όσο και τον τομέα της τακτικής.

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, υψηλής έντασης.

Οι Αντώνης Τσιφτσής και Μπάμπα υποβλήθηκαν σε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ενώ οι Γιόνι Όττο και Μπράντον Τόμας έκαναν ατομικό στο γήπεδο.Το Σάββατο (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα