ΣΦ ΠΑΟΚ: «Εκφράζουμε την πίστη μας και την αγάπη μας στον μεγαλύτερο μάγκα προπονητή»

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Εκφράζουμε την πίστη μας και την αγάπη μας στον μεγαλύτερο μάγκα προπονητή»

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Εκφράζουμε την πίστη μας και την αγάπη μας στον μεγαλύτερο μάγκα προπονητή»

bet365

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και εκφράζουν δημοσίως την στήριξη τους προς το πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μετά το τελείωμα (σε εισαγωγικά ή και χωρίς) της περσινής χρονιάς και την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος, οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια την πίστη μας και την αγάπη μας για την ομάδα και τον μεγαλύτερο ΜΑΓΚΑ προπονητή που έχει περάσει από το σύλλογο στη νεότερη ιστορία του. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, ακόμα και αν δεν μπορούμε να διαβάσουμε το μέλλον για το αν θα καταφέρουν να ξαναφέρουν φέτος το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν τα πάντα για το σύλλογο και τον κόσμο του μέσα στο γήπεδο.

Καλό θα είναι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα (άσχετοι πάσης φύσης και λοιποί παρατρεχάμενοι διοίκησης) να μην παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις, να περιβάλουν με εμπιστοσύνη και να παρέχουν την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται στο αγωνιστικό τμήμα ώστε να δουλέψει απερίσπαστο υπό τις οδηγίες και τα θέλω του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τελευταίος άλλωστε, μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κατέχει τη συνταγή της επιτυχίας.

Ακόμα και σε αυτήν τη περίεργη για το τμήμα συγκυρία, ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να συμπεριφέρεται συνετά και να προστατεύει την ομάδα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα