Ματιέ Βαλμπουενά: «Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το ροζ βίντεο, ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου»

Ματιέ Βαλμπουενά: «Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το ροζ βίντεο, ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου»

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο «France Football» για την υπόθεση του ροζ βίντεο που στιγμάτισε την καριέρα του, δηλώνοντας ανακουφισμένος που την έχει αφήσει στο παρελθόν κάνοντας μια νέα αρχή στην Athens Kallithea.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά το σκάνδαλο του ροζ βίντεο που κατέστρεψε τη σχέση των Βαλμπουενά και Μπενζεμά, ο 40χρονος παίκτης της Athens Kallithea δήλωσε ότι δεν στρέφει το βλέμμα του στο παρελθόν. Σε συνέντευξή του στο «France Football», ο άλλοτε μέσος των Γάλλων αναφέρθηκε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, την οποία θεωρεί τη χειρότερη της καριέρας του.

Ζώντας μακριά από τη γενέτειρά του, ο ίδιος δήλωσε ανακουφισμένος έχοντας αφήσει πίσω του την υπόθεση που καταδίκασε τον συμπαίκτη του σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Για μένα, η εθνική ομάδα της Γαλλίας σήμαινε τα πάντα. Ήμουν θυμωμένος για πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, δεν κατηγορώ πια κανέναν», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού για την απόπειρα εκβιασμού του από τον τότε άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Συνάντησα τον Ντιντιέ Ντεσάν πρόσφατα. Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, για πολλά πράγματα, και ήταν πολύ χαρούμενος κι εκείνος που με είδε μετά από τόσα χρόνια. Στη Γαλλία, όταν σου κολλήσουν μια ετικέτα, είναι δύσκολο να την αφαιρέσεις. Δεν ήταν αντικειμενικοί μαζί μου όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Στο εξωτερικό, σέβονται πολύ περισσότερο την καριέρα σου», είπε ο παίκτης της Athens Kallithea απαντώντας σε ερώτηση για το πώς τον επηρέασε η κοινή γνώμη της χώρας του.

 

Μιλώντας για την τωρινή του ομάδα, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένας σύλλογος που αναπτύσσεται διαρκώς. Δεν διεκδικούμε τίτλους, αλλά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση. Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Συνεχίζω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, να έχω αυτή την αδρεναλίνη πριν από τα παιχνίδια, οπότε παρατείνω αυτή την ευχάριστη κατάσταση όσο περισσότερο μπορώ. Όταν αντιληφθώ ότι δεν προσφέρω τίποτα στο γήπεδο, τότε θα σταματήσω».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα