Άρης: Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Φραν Βέλεθ

Άρης: Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει ο Φραν Βέλεθ

Newsroom
Ο Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Άκη Μάντζιου στις προπονήσεις του Άρη κι εκτός απροόπτου θα μπει στο πλάνο της ομάδας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ολοκληρώνει το πλάνο θεραπειών του έπειτα από τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκη κι έχοντας συμπληρώσει απουσία δεκαπέντε ημερών, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε πρώτη φάση θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και στη συνέχεια θα μπει στο αντίστοιχο ομαδικό. Για το Σαββατοκύριακο ο Άκης Μάντζιος έδωσε τριήμερη άδεια πλην συγκεκριμένων παικτών οι οποίοι θα ακολουθήσουν πρόγραμμα εκγύμνασης στο διήμερο.

Η εκδήλωση του Τομέα Ιστορίας του Άρη

Έντονο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα έχει η πρώτη εκδήλωση του Τομέα Ιστορίας του Άρη, που θα γίνει σήμερα το βράδυ στο καφέ «ΝΑΟΣ» του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης. Το ένα από τα δύο ημερολόγια του Τομέα αφορά στους ποδοσφαιριστές, που έκαναν τους μεγαλύτερους αριθμούς στα παιχνίδια του Άρη (συμμετοχές-γκολ), αλλά και κάποιους που υπηρέτησαν τον Σύλλογο από διάφορα πόστα, πέρα από αυτό του ποδοσφαιριστή.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα τιμηθούν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας μας, Χουλιάν Κουέστα, που φέτος γράφει τη δική του ιστορία, αφού έχει ήδη γίνει ο ξένος που έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες, ενώ ως τερματοφύλακας έχει μπει στην πρώτη τετράδα όλων των εποχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα