Μακελελέ: Ετοιμάζεται για άμεση επιστροφή στους πάγκους, πλησιάζει στην Κάρντιφ

makelele_eurokinis.jpg

bet365

Λίγες μέρες μετά το ταραχώδες «αντίο» του στον Αστέρα Τρίπολης, ο Κλοντ Μακελελέ είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κάρντιφ του Μανώλη Σιώπη και του Δημήτρη Γούτα.

Βραχύχρονη αποδείχθηκε η πορεία του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο του Αστέρα Aktor, τον οποίο αποχαιρέτησε μετά από μόλις τρία ματς, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Γάλλος θρύλος πάντως, δεν φαίνεται πως θα περιμένει πολύ για το επόμενο βήμα και δείχνει μια ανάσα μακριά από αυτό. Όπως μετέδωσε το Foot Mercato, ο Μακελελέ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κάρντιφ, που απέλυσε τον Ερόλ Μπουλούτ πρόσφατα, και είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Η ομάδα των Σιώπη και Γούτα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ουραγός στην Championship με πέντε βαθμούς μετά από εννέα αγωνιστικές, και ελπίζει πως ο Μακελελέ θα βρει τον τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα