Ριμπάλτα: «Να ‘χτίσουμε’ ένα σύλλογο κοντά στα top ευρωπαϊκά club» (vid)

Ριμπάλτα: «Να ‘χτίσουμε’ ένα σύλλογο κοντά στα top ευρωπαϊκά club» (vid)

Newsroom
ribalta_intime.jpg

bet365

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα βρέθηκε στην OPAP Arena και έδωσε το «στίγμα» του για την ΑΕΚ που θέλει να «χτίσει» μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

«Μανίκα» σήκωσε ο Χαβιέρ Ριμπάλτα, καθώς ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαίρου (σ.σ. Director of Football) της ΑΕΚ και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

Αλλωστε προχθές (9/10) ο Μάριος Ηλιόπουλος τον παρουσίασε στα Σπάτα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και στους ποδοσφαιριστές της Ενωσης, ενώ χθες μετέβη στα γραφεία του club αλλά και ξεναγήθηκε στην OPAP Arena.

Ο 44χρονος Ισπανός μίλησε στο κανάλι των «κιτρινόμαυρων» και σχολίασε πως «είμαι ο Χαβιέρ Ριμπάλτα. Είμαι 44 χρονών και είμαι Ισπανός από τη Βαρκελώνη. Θέλουμε να ‘χτίσουμε’ ένα σύλλογο πιο κοντά στα top ευρωπαϊκά club. Ο ιδιοκτήτης, κ. Ηλιόπουλος, μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ και το όραμά του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει για το κλαμπ. ΟΚ. Από τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα