Φούντας σε Δέλλα: «Σε θαυμάζω περισσότερο για τη δύναμη σου ως άνθρωπος»

Φούντας σε Δέλλα: «Σε θαυμάζω περισσότερο για τη δύναμη σου ως άνθρωπος»

Βασίλης Μπαλατσός
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας και συμπαίκτες του στον ΟΦΗ έστειλαν μέσω Social Media μήνυμα στήριξης στον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα για σοβαρό προσωπικό λόγο.

Μετά από οκτώ μήνες κοινής πορείας η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Τραϊανό Δέλλα ολοκληρώθηκε, καθώς ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του για σοβαρό προσωπικό λόγο και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μίλαν Ράσταβατς για να τον διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

O Μιχάλης Μπούσης με story του στο Instagram εξέφρασε τη στήριξη του στον Κολοσσό και με τον ίδιο τρόπο έστειλαν το μήνυμα τους στον μέχρι πρότινος προπονητή τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Είναι αξιοσημείωτο πως ο 48χρονος αφήνει πίσω του αποδυτήρια που είναι σε οικογενειακό κλίμα.

Ο Ταξιάρχης Φούντας στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα υπήρξε συμπαίκτης του Δέλλα στην ΑΕΚ τη σεζόν 2011-12 και 12 χρόνια αργότερα τον συνάντησε ξανά στους Κρητικούς ως προπονητή.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός σε story του στο Instagram έγραψε: «Σε θαυμάζω για όσα έχεις καταφέρει στην καριέρα σου και ακόμα περισσότερο σε θαυμάζω για τη δύναμη που έχεις σαν άνθρωπος.

 

Και σαν συμπαίκτης αλλά κα σας προπονητής κάθε συμβουλή σου είναι πολύτιμη για μένα. Είσαι βουνό και εύχομαι να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία. Να είσαι πάντα γερός εσύ και η οικογένεια σου».

Φουντας

Οι αναρτήσεις ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για τον Δέλλα

Χουάν Νέιρα: «Κόουτς θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εύχομαι σε σένα δύναμη και υγεία, για σένα και την οικογένεια σου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Neira

Λέβαν Σενγκέλια: «Σε ευχαριστώ για όλα κόουτς, ήταν χαρά μου να δουλέψω μαζί σου»

Σενγκελια

Μάρκο Μπάκιτς: «Ευχαριστώ πολύ Mister, ήταν τιμή μου που συνεργαστήκαμε μαζί! Εύχομαι σε εσένα και στην οικογένειά σου ό,τι καλύτερο. Όλα θα πάνε καλά».

Bakic

Μπόρχα Γκονθάλεθ: «Ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα. Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα».

gonzalez

Έντι Σαλσέδο:

Salcedo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα