ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα στην OPAP Arena και τα γραφεία της ομάδας

ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα στην OPAP Arena και τα γραφεία της ομάδας

Newsroom
φσσδα

bet365

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα ξεναγήθηκε στο «σπίτι» και το «στρατηγείο» της ΑΕΚ και θέλησε να μάθει τα πάντα για την ανέγερση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται πλέον ο Χαβιέρ Ριμπάλτα και ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαίρου (σ.σ. Director of Football) της Ενωσης έχει ήδη πιάσει δουλειά και μαθαίνει τα πάντα για το club.

Πριν δύο ημέρες ο Μάριος Ηλιόπουλος τον παρουσίασε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα Σπάτα και χθες επισκέφθηκε τα γραφεία των «κιτρινόμαυρων» και ξεναγήθηκε στην OPAP Arena.
ΦΣΑ

Οπου μίλησε και στο κανάλι του συλλόγου και έδωσε το «στίγμα» του.

Μάλιστα η επίσκεψή του στο «στρατηγείο» του έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (10/10) και παρότι ήταν κουρασμένος από τα αλλεπάλληλα meeting που κάνει από το πρωί, προκειμένου να διευθετήσει ζητήματα και θέματα που αφορούν την ομάδα.

 

Παρόλα αυτά έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος, γνώρισε και χαιρέτησε προσωπικά όλο το προσωπικό που εργάζεται στα γραφεία του ΑΕΚ και ύστερα ξεναγήθηκε στο «σπίτι» της.

ΦΔΔΣ

Μάλιστα ενημερώθηκε για όλες τις λεπτομέρειες της OPAP Arena, εντυπωσιάστηκε από την διαρρύθμισή της και ιδιαίτερη εντύπωση του έκαναν οι φωτογραφίες που υπάρχουν στην αίθουσα εργασίας Τύπου, όπου απεικονίζονται μεγάλες στιγμές από το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν, όπου μεταξύ άλλων επεδίωξε να αναγνωρίσει παίκτες που ήταν σε εκείνες από τα ματς με Μίλαν και τον Αγιαξ, για το Champions League.

ΦΔΣ

Στο άμεσο μέλλον - την επόμενη εβδομάδα - και ύστερα από δική του επιθυμία θα επισκεφτεί και τα δύο Μουσεία του club, αυτό της Ιστορίας της ΑΕΚ αλλά και του Προσφυγικού Ελληνισμού, καθώς χθες δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος που θέλει και ο ίδιος ώστε να τα γυρίσει και να τα απολαύσει..

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα