ΠΑΟΚ: Φουλ ένταση από Λουτσέσκου στην προπόνηση και κυριακάτικο ρεπό

ΠΑΟΚ: Φουλ ένταση από Λουτσέσκου στην προπόνηση και κυριακάτικο ρεπό

Newsroom
α

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανέβασαν στροφές στην προπόνηση του Σαββάτου και θα επιστρέψουν την Δευτέρα καθώς τους δόθηκε ρεπό από τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Σε υψηλές εντάσεις και με έμφαση στην τακτική δούλεψαν στη προπόνηση του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ζόρισε τους παίκτες του, ωστόσο το τέλος τους είπε τα ευχάριστα, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε ρεπό για την Κυριακή, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μπροστά τους μια μέρα για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Οι Μπράντον Τόμας και Ότο συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Μπάμπα δούλεψε στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Τέλος οι Ζίβκοβιτς και Τσιφτσής υποβλήθηκαν και πάλι σε θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Υψηλή ένταση, δυνατές ασκήσεις, τρέξιμο και παράλληλα δουλειά στην τακτική. Τα είχε όλα η προπόνηση του Σαββάτου (12.10). Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση με μπάλα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια δούλεψαν με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής. Στο φινάλε διεξήχθησαν παιχνίδια 4 Vs 4 σε ιδιαίτερα υψηλό τέμπο.

 

Οι Μπράντον Τόμας και Γιόνι Όττο έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Μπάμπα δούλεψε στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι Αντώνης Τσιφτσής και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.Την Κυριακή (13.10) οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (14.10) στις 17:00».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα