ΑΕΚ: «Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήρε μετοχές της Γιουβέντους» σύμφωνα με δημοσίευμα

ΑΕΚ: «Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήρε μετοχές της Γιουβέντους» σύμφωνα με δημοσίευμα

Newsroom
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

bet365

Σε μια μεγάλη επενδυτική κίνηση προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, αποκτώντας το 3,5% των μετοχών της Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσίευμα του «worldenergynews.gr».

Μια πολύ μεγάλη επενδυτική κίνηση κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία ο Μάριος Ηλιόπουλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «worldenergynews.gr» ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει το 3,5% των μετοχών της Γιουβέντους!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ κατάφερε να κινηθεί άμεσα και να αποκτήσει το 3,5% της ιταλικής ομάδας η οποία προετοιμάζεται για ισχυρή ανάκαμψη. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη κίνηση, με τον ιδιοκτήτη των «κιτρινόμαυρων» να είναι πλέον μέτοχος σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, όπως ισχυρίζεται το «worldenergynews.gr».

Μάλιστα, τονίζεται πως οι Ανιέλι, μαζί με επενδυτές ετοιμάζουν δημόσια πρόταση για να βγάλουν τη «γηραιά κυρία» από το ιταλικό χρηματιστήριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα