Πάμπλο Γκαρσία: «Αξέχαστη η περίοδος στον ΠΑΟΚ, μεγάλη η πρόοδος στον Ατρόμητο»

Newsroom
Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στο Περιστέρι, ενώ θυμήθηκε και τα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ.

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα AS έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον τεχνικό του Ατρομήτου μεταξύ άλλων να αναφέρεται τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στη νέα σελίδα της προπονητικής του καριέρας με τους Περιστεριώτες.

Πόσα χρόνια είστε στην Ελλάδα;

«Είμαι εδώ 16 χρόνια, που είναι πολλά. Ολοκλήρωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησα την προπονητική, περνώντας από όλες τις κατηγορίες νέων μέχρι που έφτασα στην πρώτη ομάδα, και είμαι ακόμα εδώ, τώρα στην Αθήνα. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου έχουν προσαρμοστεί καλά στη χώρα και είμαστε χαρούμενοι».

Ήσασταν πάντα συνδεδεμένος με τον ΠΑΟΚ…

 

«Ναι, ήταν μια ομάδα που επένδυσε πολύ σε μένα. Με αναζωογόνησαν στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας μου ως παίκτης, μου έδωσαν εμπιστοσύνη όταν τη χρειαζόμουν περισσότερο και μπόρεσα να συμβάλλω όσο μπορούσα. Αμέσως ταυτίστηκα με τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Ήταν μια αξέχαστη περίοδος που θυμάμαι με μεγάλη υπερηφάνεια».

Πώς είναι ο Ατρόμητος;

«Κάνω τα πρώτα μου βήματα στον σύλλογο. Πέρυσι προπονούσα τον Πανσερραϊκό και είχαμε μια εξαιρετική σεζόν, τερματίζοντας στην 7η θέση. Τώρα εδώ δεν μας λείπει τίποτα, είναι ένας σοβαρός σύλλογος, έχω την υποστήριξη της διοίκησης και έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτυχθούμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί έχουμε δημιουργήσει μια εντελώς νέα ομάδα, με 18 μεταγραφές. Για τον λίγο χρόνο που είμαστε μαζί, η πρόοδος είναι μεγάλη και πάμε καλά».

Θα ήθελες να προπονήσεις στην Ισπανία;

«Φυσικά και θα ήθελα. Θα το λάτρευα. Προετοιμάζεσαι μια ολόκληρη ζωή για να γίνεις καλός προπονητής και να ανταποκρίνεσαι σε μεγάλες προκλήσεις, και μετά οι ανατροπές της ζωής σε οδηγούν από το ένα μέρος στο άλλο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα