ΑΕΚ: Στελέχη του ECA και εκπρόσωποι ομάδων ξεναγήθηκαν στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Στελέχη του ECA και εκπρόσωποι ομάδων ξεναγήθηκαν στην OPAP Arena

Newsroom
Στελέχη του ECA στην OPAP Arena

bet365

Στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ECA στην Αθήνα, αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην Αθήνα έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες η γενική συνέλευση του ECA. Με ανάρτησή της η ΑΕΚ ανέφερε πως αρκετά στελέχη του ECA, καθώς και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων είχαν τη δυνατότητα να περάσουν από την OPAP Arena και να θαυμάσουν από κοντά την έδρα των κιτρινόμαυρων.

«Πολλά στελέχη του ECA και εκπρόσωποι αρκετών ομάδων από όλη την Ευρώπη παρευρέθηκαν στη γενική συνέλευση του ECA (European Clubs Association) που έγινε αυτή τη σεζόν στην Αθήνα.

Πριν την έναρξη του event αλλά και την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης του, ξεναγήθηκαν στο γήπεδό μας στα γραφεία μας και στα δύο μουσεία και εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις», ανέφερε στην ανάρτησή της στα social media η Ένωση.

@Photo credits: AEK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα