ΟΦΗ: Επίσημα εποχή Ράσταβατς

ΟΦΗ: Επίσημα εποχή Ράσταβατς

Βασίλης Μπαλατσός
Ρασταβατς

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Ο Σέρβος τεχνικός «πάτησε» στο Ηράκλειο το βράδυ το Σαββάτου (12/10) και το πρωί της Κυριακής (13/10) έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και ανακοινώθηκε.

O διάδοχος του Τραϊανού Δέλλα αποφάσισε μετά το κυριακάτικο ρεπό να δώσει μια μέρα έξτρα ξεκούρασης στους νέους ποδοσφαιριστές του και από την Τρίτη (15/10, 10:00) θα ξεκινήσει προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» (20/10, 18:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μάλιστα η πρώτη του προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους απεσταλμένους του Τύπου.

Όπως και στον Αστέρα AKTOR άμεσοι συνεργάτες του 51χρονου τεχνικού θα είναι οι Γκόραν Σάουλα και Βλάντιμιρ Ίλιτς, οι οποίοι θα φτάσουν στην Κρήτη αργά το βράδυ της Κυριακής (13/10).

Πρόκειται για προπονητή που είναι άριστος γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και συνεπώς δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στη νέα του ομάδα. Ήρθε στα μέρη μας το 2017 για λογαριασμό της Ξάνθης, στην οποία έμεινε μια διετία και τον Δεκέμβριο του 2019 πήγε στον Αστέρα AKTOR.

 

Τη σεζόν 2020-21 κατάφερε να βάλει τους Αρκάδες στα Play Off και το 2022 αποχώρησε με τη λήξη του συμβολαίου του. Μετά από πέρασμα από τη Βοϊβοντίνα επέστρεψε στην ομάδα της Τρίπολης, από την οποία αποχώρησε στις 3 Σεπτεμβρίου, έπειτα από τρεις αγωνιστικές, με απολογισμό νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ήττα από τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Milan Rastavac, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 51 ετών (γενν. 1/11/73) Σέρβος τεχνικός, έχει άριστη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο ως προπονητής της Ξάνθης (2017-2019), όσο και με την διπλή παρουσία του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, αρχικά από τον Δεκέμβρη του 2019 ως τον Ιούνιο του 2022 & τη σεζόν 2023/24 μέχρι και την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος).

Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην Vojvodina (2022-23) και στη Radnicki Nis (2015-2017). Έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός προπονητής των τμημάτων υποδομής της Σερβίας, ενώ το καλοκαίρι του 2018 ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Σερβίας που συμμετείχε στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Άμεσοι συνεργάτες του στον ΟΦΗ θα είναι οι κ.κ. Goran Saula και Vladimir Ilic, οι οποίοι θα πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ τους Νίκο Κουνδουράκη, Αντώνη Λυκούρη και Δήμο Χριστοφή.

Καλωσορίζουμε τον κ. Rastavac και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του ΟΦΗ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!».

@Photo credits: OFI Crete

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα