ΑΕΚ: Η χαρά και η συγκίνηση του Οκόνσκι στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Η χαρά και η συγκίνηση του Οκόνσκι στην OPAP Arena

Newsroom
Ο Μίροσλαβ Οκόνσκι στην OPAP Arena

bet365

Ο πρώην μεγάλος άσος της ΑΕΚ, Μίροσλαβ Οκόνσκι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και ήταν μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή του κατά την επίσκεψή του στην OPAP Arena.

Ο Μίροσλαβ Οκόνσκι είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και να θαυμάσει από κοντά το νέο γήπεδο, αλλά και να επισκεφθεί και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Μία πολύ σημαντική μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ εμφανίστηκε σήμερα στην OPAP ARENA. Ο Μίροσλαβ Οκονσκι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το γήπεδο της ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε την τριετία 1988-1991 και μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1989.

Ο Πολωνός μαέστρος της μπάλας πού ήταν ο σούπερ της ΑΕΚ και ο αγαπημένος της εξέδρας εκείνα τα χρόνια, δεν έκρυψε τη χαρά και τη μεγάλη συγκίνησή του για την επιστροφή του στη Νέα Φιλαδέλφεια και απόλαυσε κάθε στιγμή. Ξεναγήθηκε εντός και εκτός γηπέδου και βέβαια δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, στο οποίο τα "σημάδια" από την καριέρα του είναι πολύ έντονα».

 

Ο Μίροσλαβ Οκόνσκι

Ο Μίροσλαβ Οκόνσκι

@Photo credits: AEK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα