Ελίασον για τα νέα μεταγραφικά σενάρια: «Το μυαλό μου μόνο στην ΑΕΚ»

Ελίασον για τα νέα μεταγραφικά σενάρια: «Το μυαλό μου μόνο στην ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ

bet365

Στη Σουηδία τονίζουν ότι ένας σύλλογος από το MLS, μια ομάδα από τη Γερμανία και μια ακόμη από τη Μέση Ανατολή ενδιαφέρονται για τον Νίκλας Ελίασον, αλλά ο ίδιος απαντάει: «Επικεντρώνομαι μόνο στην ΑΕΚ».

Με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας, της οποίας αποτελεί σταθερό μέλος τελευταία, βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Νίκλας Ελίασον. Ο 28χρονος Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ αγωνίστηκε σε όλο το ματς στο εκτός έδρας 2-2 με τη Σλοβακία και ετοιμάζεται για το αυριανό στην Εσθονία, παιχνίδια στο πλαίσιο των ομίλων του Nations League.

Την ίδια στιγμή, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2028, στη Σουηδία αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό τον Ιανουάριο να έρθουν ξανά προτάσεις στην ΑΕΚ για τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonbladet ένας αμερικανικός σύλλογος του MLS, μία ομάδα από τη Γερμανία και μια ακόμα από τη Μέση Ανατολή ενδιαφέρονται για τον 28χρονο εξτρέμ της Ένωσης.

Ο Ελίασον, ωστόσο, απαντώντας στις ερωτήσεις των συμπατριωτών του που ακολουθούν την αποστολή της Σουηδίας για το τι ισχύει σχετικά με τα νέα μεταγραφικά σενάρια που συνδέονται με το όνομά του ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχω ιδέα. Επικεντρώνομαι μόνο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και ότι πρέπει να κάνουμε καλά πράγματα. Για να πάω όσο καλύτερα γίνεται τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον σύλλογό μου».

Φυσικά, ο Ελίασον παραδέχτηκε πως ήταν αποτυχία που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί φέτος στη League Phase του Conference League, ωστόσο ο ίδιος στρέφει όλη την προσοχή του στην κατάκτηση του τίτλου: «Δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα πάντα στοχεύει να είναι εκεί. Ήταν απογοητευτικό που συνέβη τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά η προσοχή είναι τώρα μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

 

Όσο για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να σκεφτεί να πουλήσει παίκτες τον Γενάρη εξ αιτίας του ότι δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διαθέτει ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, ο Ελίασον συμπλήρωσε: «Όχι, δεν με ανησυχεί. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και ο σύλλογος έχει επενδύσει πολύ σε καλούς παίκτες. Είναι απόλαυση. Θέλεις να έχεις μια υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστική ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα