ΠΑΟΚ: Αναμονή για Κωνσταντέλια, Κοτάρσκι και διαχείριση των τραυματικών ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Αναμονή για Κωνσταντέλια, Κοτάρσκι και διαχείριση των τραυματικών ενόψει ΑΕΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας

bet365

Η εβδομάδα πριν από την επιστροφή στη δράση και το ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκινάει με πολλά ερωτηματικά για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει με αγωνία να δει τι πραγματικά ισχύει με τους πολλούς απόντες.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, μετά τη φαρυγγίτιδα που τον «χτύπησε» και τον άφησε εκτός Εθνικής ομάδας στο ματς με την Ιρλανδία.

Μετά το ιστορικό παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ», όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχασε την προπόνηση της Παρασκευής (11/0), βγήκε στο γήπεδο και προπονήθηκε το περασμένο Σάββατο (12/10), δηλώθηκε ως αναπληρωματικός στο φύλλο αγώνα, ωστόσο εξαιτίας της φαρυγγίτιδας, που τον ταλαιπωρεί εδώ και ημέρες, αλλά και τον υψηλό πυρετό που «ανέβασε», κρίθηκε προτιμότερο για τον ίδιο να μη μείνει καν στο γήπεδο και να αποχωρήσει από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μένει να φανεί η ανταπόκριση του στην αντιβίωση και το πότε θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Πάντως, το θέμα με τον «Ντέλια» δεν είναι το μοναδικό που προβληματίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελική ευθεία για το ντέρμπι των «Δικεφάλων» απέναντι στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/10) στην ΟΠΑΠ Arena.

Στη λίστα των απόντων -εκτός του διεθνείς Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Κόλεϊ- υπάρχουν ακόμα έξι παίκτες. Την Παρασκευή (11/10) οι Μπράντον Τόμας και Γιόνι Ότο έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Μπάμπα δούλεψε στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι Αντώνης Τσιφτσής και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

 

Εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, οποίος αποχώρησε από την εθνική Κροατίας και βρίσκεται, ήδη, στη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως, είναι καθησυχαστικές, ωστόσο σήμερα ο Κροάτης τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου το ιατρικό επιτελείο να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης και του προβλήματος στην πλάτη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα