Ολυμπιακός: Ο «Γολγοθάς» με 7 ματς σε 22 μέρες

Ολυμπιακός: Ο «Γολγοθάς» με 7 ματς σε 22 μέρες

Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σ' ένα πρόγραμμα... φωτιά με 7 ματς σε 22 μέρες κι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα χρειαστεί όλα τα «όπλα» του έτοιμα!

Στον Ολυμπιακό, μπαίνουν στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους σ' ένα πρόγραμμα... φωτιά! Μέσα σε 22 μέρες, οι ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν 7 ματς για πρωτάθλημα, Europa League και Κύπελλο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθληματος για τις εθνικές ομάδες, βάζοντας στο φιλικό με τον Ατρόμητο αρκετά νέα πρόσωπα. Μερικά εξ αυτών, όπως οι Γιαζίτζι (έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ελλάδα), Παπακανέλλος αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην πρώτη ομάδα. Ο Τούρκος, μάλιστα, ήταν κι αυτός που σκόραρε διαμορφώνοντας το 1-0. Ωστόσο, από τους Νέους του Ολυμπιακού υπάρχουν κι οι Μπακούλας-Κουτσίδης, που αναμένεται να ακολουθήσουν κι αυτοί τα βήματα των Μουζακίτη-Κωστούλα στην πρώτη ομάδα. Ετοιμος θα είναι κι ο Πασχαλάκης, ο οποίος είχε ένα τράβηγμα το οποίο τον κράτησε εκτός στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, ξεκινούν το Γολγοθά, υποδεχόμενοι τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10, 16.00) στο Καραϊσκάκης. Εκεί, εννοείται πως στόχος είναι μόνο η νίκη, η οποία σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μπορεί να τους φέρει και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα-φωτιά του Ολυμπιακού:

 
  • 20/10: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
  • 24/10: Μάλμε-Ολυμπιακός
  • 27/10: Αστέρας Aktor-Ολυμπιακός
  • 30/10: Athens Kallitha-Ολυμπιακός (Κύπελλο)
  • 2/11: Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός
  • 7/11: Ολυμπιακός-Ρέιντζερς
  • 10/11: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Επιστρέφουν Τσικίνιο - Ζέλσον Μαρτίνς

Σημαντική, δε, είναι για τον Βάσκο τεχνικό θα είναι η επιστροφή του Τσικίνιο, ο οποίος δίνει λύσεις και εξυπηρετεί το πλάνο του όσον αφορά στο πρέσινγκ ψηλά - κάτι που δεν έκανε ο Ολιβέιρα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό έγινε αλλαγή στο ημίχρονο αφήνοντας τη θέση του στον Κωστούλα, ο οποίος έδωσε τρεξίματα και πίεσε την αντίπαλη άμυνα βοηθώντας σημαντικά στο να ανακτήσει κατοχές η ομάδα του και να μεταφέρει το παιχνίδι στο επιθετικό τρίτο. ΚΙ ο Ζέλσον Μαρτίνς δείχνει να είναι έτοιμος και λογικά θα είναι κι αυτός στα πλάνα για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Από την άλλη, ένα σημαντικό κεφάλαιο, είναι αυτό του Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος είχε μπει στο ημίχρονο αντί του Βέλντε στο 2-0 με τον Ατρόμητο. Εκεί δέχτηκε ένα χτύπημα και δεν υπολογιζόταν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον αναμένεται να επιστρέψει κι αυτός και να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει για περισσότερο χρόνο ο Μεντιλίμπαρ.

Είναι γεγονός πως σ' αυτό το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, θα προχωρήσει σε... ανακάτεμα της τράπουλας και θα δώσει χρόνο σε αρκετούς παίκτες. Γι' αυτό και το μήνυμα ότι θα παίξουν όλοι έχει γίνει σαφές από τον ίδιο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα