Μουνιέ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Γάλλος εξτρέμ

Newsroom
Μουνιέ: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Γάλλος εξτρέμ

bet365

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Παναθηναϊκού, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικού και Athens Kallithea, Αντονί Μουνιέ.

Τίτλοι τέλους για τον Αντονί Μουνιέ. Έπειτα από μια μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, έχοντας αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Athens Kallithea και Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γάλλος εξτρέμ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Ο 37χρονος γνωστοποίησε την απόφαση του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με μια μεγάλη ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Αγαπητό μου ποδόσφαιρο, εσύ που μου έχεις δώσει τόσα πολλά και με έχεις εμπλουτίσει από την παιδική μου ηλικία, ήρθε η ώρα να σου πω αντίο… Ευχαριστώ που μου επέτρεψες να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής», ανέφερε στην ανάρτηση του μεταξύ άλλων ο Μουνιέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα