Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν σήμερα στο Κορωπί οι παίκτες του «τριφυλλιού»

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν σήμερα στο Κορωπί οι παίκτες του «τριφυλλιού»

Επιστρέφουν σήμερα στο Κορωπί οι παίκτες του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις με την απώλεια του Μπάλντοκ να είναι ακόμα νωπή στο μυαλό όλων.

Μετά την ακύρωση των προπονήσεων την Πέμπτη και την Παρασκευή, εξαιτίας του απρόσμενου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, που σόκαρε τον «πράσινο» οργανισμό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, και το ρεπό που έτσι κι αλλιώς υπήρχε το ΣΚ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» και το τεχνικό επιτελείο καλείται να σηκώσει «μανίκια» ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του κρίσιμου αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή (20/10-18:00), παρά το γεγονός πως η απώλειά του συμπαίκτη τους είναι ακόμα τόσο φρέσκια στην καρδιά και το μυαλό τους.

Δυστυχώς το σύγχρονο καλεντάρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν σου επιτρέπει ούτε να θρηνείς για τον «δικό» σου και όλοι στην ομάδα πρέπει να βρουν κουράγιο ο ένας από τον άλλον και να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα, μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, αφού έχουν μπροστά τους ένα πολύ κρίσιμο διάστημα.

Κάπως έτσι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο «Γ. Καλαφάτης» στις 18:00 για να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση μετά τον θάνατο του συμπαίκτη τους, Τζορτζ σε μία πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση.

 

Απόντες θα είναι οι διεθνείς, που συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους (Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Ουναΐ, Πελίστρι),. Σύντομα θα βρεθούν στο Κορωπί οι Τσέριν και Σπόραρ, που ολοκλήρωσαν μόλις χθες τις δικές τους με την Σλοβενία παίζοντας εκτός έδρας στο μακρινό Καζακστάν ενώ οι Μπακασέτας και Βαγιαννίδης, πιθανότατα θα δώσουν το παρών για να κάνουν την αποθεραπεία τους, μετά την χθεσινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα