Άρης: Ψάχνει περιπτώσεις ανάλογες του Κλέιτον Ντιαντί

Άρης: Ψάχνει περιπτώσεις ανάλογες του Κλέιτον Ντιαντί

Newsroom
Ο Ντιαντί

bet365

Ο Άρης προσκλήθηκε για να αγωνιστεί σε τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα από την οποία αποκτήθηκε ο Κλέιτον Ντιαντί και ήδη έχει συνάψει συνεργασία με scout ο οποίος δραστηριοποιείται στη Σενεγάλη με σκοπό την εύρεση παικτών με στοιχεία αντίστοιχα του Κλέιτον Ντιαντί.

Αναμφίβολα, ο 18χρονος winger έχει εντυπωσιάσει με τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του και είναι προφανές ότι η περίπτωσή του… άνοιξε την όρεξη για την εύρεση κι άλλων παικτών από τη Σενεγάλη.

Προς αυτήν την κατεύθυνση οι «κίτρινοι» ήδη έχουν συνάψει συνεργασία με scout ο οποίος δραστηριοποιείται σ’ αυτή την περιοχή και μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να ταξιδέψει στη Σενεγάλη για να παρακολουθήσει το τουρνουά που διοργανώνει η Espoirs de Guédiawaye (από την οποία οι «κίτρινοι» απέκτησαν τα δικαιώματα του Ντιαντί) έως και τις 18 του μήνα με τη συμμετοχή των Πόρτο, Σίβασπορ, Μπρομαποϊκάρνα αλλά και της Αλ Ταβόν από τη Σαουδική Αραβία και της Κατάρι από το Κατάρ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης σκοπεύει να ταξιδέψει στο Ντακάρ όχι απλά για να παρακολουθήσει το τουρνουά αλλά γιατί έχουν εντοπιστεί δύο περιπτώσεις παικτών οι οποίες ήδη εξετάζονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα