Κάρμο - Ολυμπιακός: Δεν παίζει, λόγω καρτών, με την εθνική του και επιστρέφει στην Ελλάδα

Κάρμο - Ολυμπιακός: Δεν παίζει, λόγω καρτών, με την εθνική του και επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο Κάρμο

bet365

Ο Ντάβιντ Κάρμο δεν υπολογίζεται για το ματς της Ανγκόλας με τον Νίγηρα λόγω καρτών κι έτσι αναμένεται στην Ελλάδα αύριο (15/10).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι οι παίκτες του από αυτήν την εβδομάδα μπαίνουν σ' ένα διάστημα 22 ημερών όπου καλούνται να δώσουν 7 αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Εκτός από τις επιστροφές των Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιαν, ο Βάσκος τεχνικός θα υπολογίζει στον Γιαζίτζι, ενώ αύριο θα είναι στην Ελλάδα ο Ντάβιντ Κάρμο.

Ο στόπερ, που έχει συμπληρώσει κάρτες με την εθνική της Ανγκόλας, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον Νίγηρα κι έτσι θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων.

Ο 25χρονος, είναι βασικός τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην εθνική του ενώ στις 9/2 αγωνίστηκε στο 90λεπτο της Ανγκόλας με το Σουδάν, όπου η ομάδα του νίκησε 2-1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα