Μεξικανικά ΜΜΕ: «Κορυφαία επιλογή της Τσίβας ο Αλμέιδα αλλά έχει σημαντικό μισθό στην ΑΕΚ και ρήτρα με συμβόλαιο ως το 2028»

Μεξικανικά ΜΜΕ: «Κορυφαία επιλογή της Τσίβας ο Αλμέιδα αλλά έχει σημαντικό μισθό στην ΑΕΚ και ρήτρα με συμβόλαιο ως το 2028»

Newsroom
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Μετά την αποχώρηση Φερνάντο Γκάγκο από τον πάγκο της Τσίβας ΜΜΕ από το Μεξικό αναφέρθηκαν ξανά στην περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος φυσικά δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Για ακόμα μια φορά ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στο επίκεντρο ρεπορτάζ από το Μεξικό. Η Τσίβας απέλυσε τον Φερνάντο Γκάγκο, ο οποίος ήταν ο ένατος προπονητής που πήγε στο κλαμπ της Γουαδαλαχάρα και δεν κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή μετά την εποχή του Πελάδο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αργεντινός τεχνικός είναι η κορυφαία επιλογή των Ερυθρόλευκων, όμως ξεκαθαρίζουν πως ο Αλμέιδα δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο περιλαμβάνει υψηλή ρήτρα.

«Ο Αλμέιδα είναι κορυφαία επιλογή για την Τσίβας αλλά έχει σημαντικό μισθό στην ΑΕΚ. Γίνεται λόγος έτσι για το πόσο περίπλοκο θα ήταν να φύγει ο Αλμέιδα από την Ελλάδα από τη στιγμή που υπάρχει η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η υψηλή ρήτρα που έχει με την ΑΕΚ οφείλεται στην επέκταση του συμβολαίου: έως το 2028 εκτός από τον σημαντικό μισθό που λαμβάνει. Έτσι αυτοί οι λόγοι μπορούν να είναι ένας παράγοντας για να μην δούμε τον Αλμέιδα ως επιλογή στην Τσίβας την επόμενη χρονιά», τονίζεται σχετικά με τους Μεξικανούς.

O Aλμέιδα ήταν στην Τσίβας την τριετία 2015-18 και πανηγύρισε πρωτάθλημα, κύπελλο και το Champions League της CONCACAF.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα