Μπάλντοκ: Η συγκινητική ανάρτηση του Ντέλε Άλι για τον «αδελφό» του

Newsroom
baldock-dele

bet365

Λίγες μέρες μετά το story που είχε κάνει στο Instagram ο Ντέλι Άλι έκανε και ανάρτηση, με την οποία αποχαιρέτησε τον «αδελφό» του, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε σε πένθος και σόκαρε τον ποδόσφαιρο χώρο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αγγλία, στην οποία γεννήθηκε και έπαιξε σχεδόν σε όλη την καριέρα του. Ο διεθνής ακραίος μπακ ήταν ήταν στενός φίλος του Ντέλε Άλι, από όταν ήταν συμπαίκτες στην ΜΚ Ντονς και ο 28χρονος χαφ έκανε ανάρτηση στο Instagram για να αποχαιρετήσει τον «αδελφό» του, όπως τον χαρακτήρισε. Θυμίζουμε πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Τότεναμ είχε κάνει και σχετικό story λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν.

«Καμία λέξη που θα μπορούσα να πληκτρολογήσω ή φωτογραφίες που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω δεν θα ήταν ποτέ αρκετές. Είθε το πνεύμα, η φιλοδοξία, η αποφασιστικότητα και η ταπεινοφροσύνη σου να ζήσουν μέσα από αυτούς που είχαν την τιμή να σε γνωρίσουν! Σε αγαπώ αδερφέ και θα μου λείπεις για πάντα! Οι σκέψεις, οι προσευχές και η καρδιά μου είναι στην οικογένειά σου!

Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Ντέλε Άλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα