ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΑΕΚ, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Μπράντον

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Τόμας

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έκαναν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος Μπράντον - Ότο, ατομικό για Ζίβκοβιτς - Μπάμπα και θεραπεία οι Κοτάρσκι - Τσιφτσής.

Μετά το ρεπό της Κυριακής (13/10) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (20/10, 20:30). Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση και σιρκουί με μπάλα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην τακτική και τα τελειώματα, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά τα... γνωστά αγωνιστικά προβλήματα του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Μπράντον Τόμας και ο Γιόνι Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με τον Ισπανό φορ να πλησιάζει στην αγωνιστική του επάνοδο μετά από εβδομάδες και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς της «OPAP Arena». Από εκεί και πέρα οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπάμπα έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ενώ οι Ντόμινικ Κοτάρσκι και Αντώνης Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα γίνει την Τρίτη (15/10) στις 10:30.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα