Παναθηναϊκός: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ

Newsroom
 Παναθηναϊκός: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ

bet365

Μετά από επιθυμία του Ντιέγκο Αλόνσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύσσωμο το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και εργαζόμενοι στο Κορωπί, τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στο Κορωπί επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς άρχισαν ξανά οι προπονήσεις στην ομάδα που είχαν σταματήσει μετά το σοκ της πρόωρης απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Εκείνες της Πέμπτης που ήταν η επομένη του αιφνίδιου θανάτου του και της Παρασκευής ακυρώθηκαν, για το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί ρεπό και έτσι οι «πράσινοι» επανήλθαν σήμερα (14/10) σε ρυθμούς προετοιμασίας, αν και εύλογα το κλίμα είναι βαρύ και ουδείς στον οργανισμό του συλλόγου δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, κατόπιν επιθυμίας του Ντιέγκο Αλόνσο, όλοι οι ποδοσφαιριστές, σύσσωμο το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο σχημάτισαν έναν κύκλο στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ που έφυγε τόσο άδικα και νωρίς, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα