Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει ο Ντραγκόφσκι ενόψει ΟΦΗ, θεραπεία για Ιωαννίδη και Μαξ

Βασίλης Μπαλατσός
Προπόνηση χωρίς Ντραγκόφσκι, Ιωαννίδη και διεθνείς για τον Παναθηναϊκό

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Ντραγκόφσκι να ανεβάζει στροφές. Θεραπεία Ιωαννίδης και Μαξ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «Γ. Καλαφάτης» το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) για πρώτη φορά μετά τη σοκαριστική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (20/10, 18:00). Πριν την έναρξη της προπόνησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, ως ελάχιστος φόρος τιμής για τον 31χρονο αδικοχαμένο διεθνή δεξιό μπακ.

Ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω ενοχλήσεων έβγαλε μέρος του προγράμματος, ενώ θεραπεία ακολούθησαν τόσο ο Φώτης Ιωαννίδης, όσο και ο Φίλιπ Μαξ. Θυμίζουμε πως ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και ο Γερμανός αριστερός μπακ από φλεγμονή στον αστράγαλο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, παιχνίδι σε μικρό χώρο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Ουναΐ.

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα