ΠΑΟΚ: Εκτός λόγω ίωσης οι Κωνσταντέλιας και Σορετίρε

ΠΑΟΚ: Εκτός λόγω ίωσης οι Κωνσταντέλιας και Σορετίρε

Εκτός λόγω ίωσης οι Κωνσταντέλιας και Σορετίρε

bet365

Με δύο νέες απουσίες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν ενσωμάτωθηκε στις προπονήσεις του «δικεφάλου» και συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση ενώ για τον ίδιο λόγο έμεινε εκτός και ο Σορετίρε.

Δύο ακόμη ονόματα προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρετοιμασία που κάνει ο ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena την Κυριακή (20/10-20:30).

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Κωσταντέλια να επιστρέφει άρρωστος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος ενώ εκτός λόγω ίωσης από την σημερινή προπόνηση έμεινε και ο Σορετίρε. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έβγαλαν ξανά οι Τόμας και Ότο. Ατομικό έκαναν οι Μπάμπα και Ζίβκοβιτς ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Τσιφτσής και Κοτάρσκι.

Το σημερινό «μενού» περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής με μικρές εστίες, τακτική από τον Λουτσέσκου για το μεγάλο ματς με την «Ένωση» και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης στο φινάλε.

Την Τετάρτη (16/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.

    @Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα