Παναθηναϊκός: Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση, θεραπεία και ατομικό για Ιωαννίδη και Μαξ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση, θεραπεία και ατομικό για Ιωαννίδη και Μαξ

https://www.pao.gr/matches/paixnidi-me-emfasi-stin-kykloforia-mpalas/

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μην βλέπει διαφοροποίηση στο απουσιολόγιό του.

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (20/10-18:00) στο Γεντί Κουλέ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, αφού δεν υπήρξαν επιστροφές ούτε από τους διεθνείς (Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Ουναΐ) ούτε από τους τρεις τραυματίες.

Να σημειωθεί πως οι Μπακασέτας και Βαγιαννίδης εξασφάλισαν ένα διήμερο ρεπό και γι' αυτό καθυστέρησε η ένταξή τους εξαιτίας των έντονων ημερών που βίωσαν στην Εθνική ομάδα με τον χαμό του Μπάλντοκ.

Οι Ιωαννίδης και Μαξ έκαναν πρώτα θεραπεία και μετά ατομικό ενώ ο Ντραγκόφσκι έβγαλε εκ νέου μέρος της προπόνησης. Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, με έμφαση στην κυκλοφορίας της μπάλας.

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα