Άρης: Μπήκε ο Βέλεθ, μόνος απών ο Ζαμόρα

Άρης: Μπήκε ο Βέλεθ, μόνος απών ο Ζαμόρα

Μπήκε ο Βέλεθ, μόνος απών ο Ζαμόρα

bet365

Ο Φραν Βέλεθ ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον εντός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea την Κυριακή (20/10-20:00). Μόνος απών ο διεθνής Άλβαρο Ζαμόρα.

Ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες του τις προηγούμενες μέρες και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Athens Kallthea στο «Κλ. Βικελίδης» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Φραν Βέλεθ έβγαλε κανονικά όλο το σημερινό πρόγραμμα, όπως αναμενόταν, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου, που είδε μόνο τον Άλβαρο Ζαμόρα να απουσιάζει, ο οποίος αγωνίζεται την Τετάρτη τα ξημερώματα με την εθνική της Κόστα Ρίκα κόντρα στην Γουατεμάλα.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική.

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα