ΑΕΚ: Ενσωματώθηκαν Μάνταλος και Ρότα, περιμένει και τους άλλους διεθνείς ο Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Ενσωματώθηκαν Μάνταλος και Ρότα, περιμένει και τους άλλους διεθνείς ο Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βέργος
Οι Μάνταλος και Ρότα στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Χωρίς προβλήματα οδεύει η ΑΕΚ για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει τους Μάνταλο και Ρότα να ενσωματώνονται εν αναμονή και των υπόλοιπων έξι διεθνών.

Σε ρυθμούς του μεγάλου ματς με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (20/10) στην OPAP Arena μπαίνει η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να συνεχίζει να δουλεύει στα Σπάτα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού στις προπονήσεις. Επί της ουσίας βέβαια η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καθώς ακόμα απουσιάζουν αρκετοί διεθνείς, ωστόσο οι πρώτοι ήδη άρχισαν να ενσωματώνονται.

Στην προπόνηση της Τρίτης επέστρεψαν οι Έλληνες διεθνείς, δηλαδή οι Μάνταλος και Ρότα που ολοκλήρωσαν προχθές τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα, με τον Αλμέιδα να περιμένει ακόμα έξι μέσα στις επόμενες μέρες.

Ήδη χθες οι Στρακόσα, Ελίασον και Πιερό έδωσαν τα τελευταία παιχνίδια για αυτό το διάστημα με τις Εθνικές τους ομάδες και αναμένεται να ενταχθούν κι αυτοί στις προπονήσεις, ενώ θα ακολουθήσουν ο Κοϊτά και οι Πινέδα και Κάλενς, με τον πρώτο να παίζει το απόγευμα και τους άλλους δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, ο Αλμέιδα με τις επιστροφές των διεθνών θα μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς κορυφής με τον ΠΑΟΚ με όλο το ρόστερ διαθέσιμο, με τον συναγωνισμό για μια θέση όχι μόνο στην ενδεκάδα, αλλά στην κιτρινόμαυρη αποστολή, να εκτινάσσεται...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα