ΟΦΗ: Ολοταχώς για sold out το ματς με τον Παναθηναϊκό

Βασίλης Μπαλατσός
ελλαδα

bet365

Όπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) περισσότεροι από 3 χιλιάδες φίλαθλοι έχουν κλείσει τη θέση τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» (20/10, 18:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Σέρβου τεχνικού. Όπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) έχουν μείνει ελάχιστα (μονοψήφιος αριθμός) εισιτήρια στις θύρες 2-3-7 και λογικά εντός της ημέρας στις συγκεκριμένες θύρες θα γίνει sold out.

Ήδη περισσότεροι από 3 χιλιάδες φίλαθλοι έχουν κλείσει τη θέση τους για τον μεγάλο αγώνα με το Τριφύλλι. Γενικά από τη Δευτέρα (14/10) υπάρχει μία πολύ αυξημένη τάση για τα εισιτήρια και όπως φαίνεται το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα