Μπαρτόλο: «Η ομάδα δουλεύει σκληρά, σας θέλουμε όλους κοντά μας»

Μπαρτόλο: «Η ομάδα δουλεύει σκληρά, σας θέλουμε όλους κοντά μας»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαρτόλο

bet365

O Χουλιάν Μπαρτόλο παρέλαβε το βραβείο του ως MVP της εκτός έδρας νίκης του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Athens Kallithea και έστειλε το μήνυμα του στους φίλους της ομάδας.

Ο Χουλιάν Μπαρτόλο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Αστέρα AKTOR επί της Athens Kallithea στη Λεωφόρο. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ, κέρδισε την αποβολή του Μουτίνιο και έδωσε ασίστ στο παρθενικό τέρμα του Μακέντα με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε Badounas MVP της αναμέτρησης στη σχετική ψηφοφορία που έκαναν οι Αρκάδες και κατά την παραλαβή του βραβείου του, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που τον ψήφισαν και ζήτησε τη στήριξη τους στα ερχόμενα ματς.

«Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους. Η ομάδα δουλεύει σκληρά. Σας θέλουμε όλους κοντά μας και η ομάδα θα πάει πιο ψηλά! Πάμε Αστέρα», ανέφερε ο Μπαρτόλο.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα