Κάλενς: «Ήταν δύσκολο να παίξω όλη την πλευρά, αλλά είπα ότι θα το έκανα και θα έφευγα νεκρός από το γήπεδο»

Newsroom
Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ

bet365

Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη χρησιμοποίησή του σε όλη την αριστερή πλευρά στο ματς του Περού με την Ουρουγουάη.

Η φυσική του θέση είναι στόπερ, όπως τον γνωρίζουμε και στην ΑΕΚ, ωστόσο σε κάποια ματς της καριέρας του ο Αλεξάντερ Κάλενς έχει ανταποκριθεί και ως αριστερός μπακ.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Περού με την Ουρουγουάη, ο Κάλενς έπαιξε σε όλη την αριστερή πλευρά σε σχηματισμό 3-5-2, πανηγυρίζοντας στο τέλος με τους συμπαίκτες του τη νίκη με 1-0.

Ενόψει του ματς που ακολουθεί με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κάλενς αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας του Περού, με τον ίδιο να μιλάει στα Μέσα της χώρας του για τη χρησιμοποίησή του στην αναμέτρηση που πέρασε σε όλη την αριστερή πλευρά.

«Είναι μια περίπλοκη θέση. Πραγματικά δύσκολο να παίξεις, γιατί πρέπει να αμυνθείς, μετά να είσαι μέσος και μετά επιθετικός. Είναι μια πολύ απαιτητική θέση, αλλά είπα ότι θα το έκανα και θα έφευγα από το γήπεδο νεκρός. Πανηγυρίσαμε για τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, τους αξίζαμε για την αφοσίωση της ομάδας, αλλά τώρα σκεφτόμαστε τη Βραζιλία», σχολίασε ο Κάλενς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα