ΑΕΚ: Επέστρεψαν στα Σπάτα οι Ελίασον και Στρακόσα

ΑΕΚ: Επέστρεψαν στα Σπάτα οι Ελίασον και Στρακόσα

Newsroom
Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ

bet365

Οι Νίκλας Ελίασον και Θωμάς Στρακόσα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν στα Σπάτα. Τι ισχύει με τους... υπερατλαντικούς.

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ έχουν μπει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πλέον. Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει μέρα με τη μέρα να επιστρέφουν οι διεθνείς και περιμένει μερικούς ακόμα ώστε να ξεκινήσει ολοκληρωτικά την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά την ερχόμενη Κυριακή (20:30) στην «OPAP Arena».

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, το «παρών» στα Σπάτα σήμερα έδωσαν οι Νίκλας Ελίασον και Θωμάς Στρακόσα. Οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ένωσης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων». Αμφότεροι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα και ο Κοϊτά που γυρνάει μέσα στις επόμενες ώρες. Σε ό,τι αφορά τους... υπερατλαντικούς και ειδικότερα τους Πινέδα και Κάλενς, ο Μεξικανός χαφ δεν αποκλείεται να προλάβει την αυριανή προπόνηση και να γυμναστεί στο 100% την Παρασκευή και το Σάββατο. Όσο για τον Κάλενς, ο Περουβιανός στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα