Μπούσης για Παναθηναϊκό: «Μεγάλο σεβασμό στον οργανισμό σας για όσα κάνει για την οικογένεια του Μπάλντοκ»

Newsroom
μπούσης

bet365

Ο Παναθηναϊκός στέκεται εμπράκτως στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ και ο Μιχάλης Μπούσης, ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, τον συνεχάρη δημόσια.

Ο Παναθηναϊκός και ευρύτερα ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόνο 31 ετών.

Οι «πράσινοι» από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του διεθνή μπακ και λαμβάνουν ένα παράσημο της ανθρωπιάς αφού, μεταξύ άλλων, έχει ήδη αναφερθεί πως θα παραμείνει σε ισχύ και θα καταβληθεί στους δικούς του ανθρώπους το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μιχάλης Μπούσης, ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, συνεχάρη δημόσια μέσω των social media το «τριφύλλι» για τη σχετική του απόφαση και σε ανάρτησή του κάτω από μία αναφορά πως το club θα φροντίσει την οικογένεια του Μπάλντοκ και θα πληρώσει το συμβόλαιό του έγραψε: «Μεγάλο σεβασμό στον οργανισμό σας που το κάνει αυτό».

Ετσι ο μεγαλομέτοχος των Κρητικών προχώρησε σε μία κίνηση που δεν συνηθίζεται και συνάμα είναι άξια αναφοράς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα