ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για ΑΕΚ οι Μπάμπα, Κοτάρσκι, Ότο, Τόμας και Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για ΑΕΚ οι Μπάμπα, Κοτάρσκι, Ότο, Τόμας και Ζίβκοβιτς

Μπήκαν οι Μπάμπα, Κοτάρσκι, Ότο, Τόμας και Ζίβκοβιτς

bet365

Ημέρα επιστροφών στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Μπάμπα, Κοτάρσκι, Ότο, Τόμας και Ζίβκοβιτς να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στην διάθεσή του για το ματς με την ΑΕΚ.

Χαρμόσυνα νέα επεφύλλασε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός είδε πέντε ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο λόγος για τους Μπάμπα, Κοτάρσκι, Ότο, Τόμας και Ζίβκοβιτς, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (20/10-20:30) στην έδρα της ΑΕΚ.

Εκτός παρέμειναν οι Σορετίρε και Κωνσταντέλιας, οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά και ο Τσιφτσής που έκανε ατομικό. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια 3 Vs 2 και 4 Vs 3 υψηλής έντασης σε ομάδες και δουλειά στην τακτική με έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (17.10) θα προπονηθεί στις 17:00

    @Photo credits: INTIME, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα