«Η Αλ Αχλί κινήθηκε για την απόκτηση του Κοϊτά, η ΑΕΚ έβαλε ‘stop’»

«Η Αλ Αχλί κινήθηκε για την απόκτηση του Κοϊτά, η ΑΕΚ έβαλε ‘stop’»

Newsroom
koita_eurokinisi.jpg

bet365

Στην Αίγυπτο μετέδωσαν πως η Αλ Αχλί της χώρας τους ήθελε να αποκτήσει τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όμως οι απαιτήσεις της ΑΕΚ ουσιαστικά «τερμάτισαν» τις συζητήσεις.

Στο αρχικό σχήμα της Μαυριτανίας κόντρα στην Αίγυπτο ήταν ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ηττήθηκε με 1-0, σε αγώνα της προκριματικής φάσης του επερχόμενου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Με αφορμή το συγκεκριμένο ματς και με την εμφάνιση του 26χρονου μεσοεπιθετικού μερίδα των media στη χώρα των Φαραώ ανέφεραν πως πρόσφατα η Αλ Αχλί της πατρίδας τους κινήθηκε για την απόκτησή του, όμως οι απαιτήσεις της ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ υψηλές που επί της ουσίας «τερμάτισαν» τις σχετικές συζητήσεις.

Στην Αίγυπτο η μεταγραφική περίοδος «έκλεισε» πριν από περίπου 10 ημέρες, ενώ η Αλ Αχλί είναι πρωταθλήτρια και θα ξεκινήσει σε λίγο τις υποχρεώσεις της στο αντίστοιχο Champions League της ηπείρου της.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα