Παπασταθόπουλος: «Μπράβο στον Παναθηναϊκό για Μπάλντοκ, μεγάλο κεφάλαιο ο Μανωλάς»

Newsroom
σωκρατης-μανωλας

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδωσε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό για τα όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ μίλησε και για τον Κώστα Μανωλά χαρακτηρίζοντας τον «μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Καλεσμένος στην ΕΡΑΣΠΟΡ ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός που αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μίλησε για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και έδωσε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει ο «πράσινος» σύλλογος το τραγικό συμβάν.

Παράλληλα, ο Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε και στον Κώστα Μανωλά και στην απόφαση του να υπογράψει στον Πανναξιακό, ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία των Κυκλάδων, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα στόπερ «μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τον Τζορτζ Μπάλντοκ ανέφερε: «Πρόκειται για μια πολύ σωστή κίνηση. Εάν αυτό συμβεί συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, στη διοίκηση και στον πρόεδρο του. Είναι μια τεράστια κίνηση σε ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Ένα νέο παιδί που χάθηκε άδικα. Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι στο ότι έχει ζητήσει η οικογένεια του να δείξουν όλοι σεβασμό στο γεγονός. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας και να σεβαστούμε την επιθυμία της οικογένειας του».

Για τον Κώστα Μανωλά: «Ο Κώστας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένα τεράστιο όνομα που έχει κάνει μια τεράστια καριέρα. Όσα χρόνια και αν περάσουν δύσκολα θα βρεθούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν όσα έκανε εκείνος. Εφόσον επέλεξε να κάνει αυτό στην καριέρα του να του ευχηθούμε καλή επιτυχία».

@Photo credits: INTIME, ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα