ΑΕΚ: Επέστρεψαν Κοϊτά και Πιερό, εν αναμονή των Πινέδα και Κάλενς για απαρτία

ΑΕΚ: Επέστρεψαν Κοϊτά και Πιερό, εν αναμονή των Πινέδα και Κάλενς για απαρτία

Δημήτρης Βέργος
Οι Πιερό και Κοϊτά

bet365

Οι Κοϊτά και Πιερό ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει σήμερα τον Πινέδα και αύριο τον Κάλενς για να έχει όλο το ρόστερ μαζεμένο στην προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει ΠΑΟΚ.

Εντείνεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων μετά τη διακοπή που θα τη βρει αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (20/10, 20:30) στην OPAP Arena. Σε αυτή τη φάση εξίσου σημαντικό είναι να επιστρέψουν και οι διεθνείς που απουσίαζαν ώστε να μαζευτεί όλο το ρόστερ στα Σπάτα με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ακόμα δύο επιστροφές στην προπόνηση της Πέμπτης.

Μετά τους Στρακόσα και Ελίασον, τόσο ο Κοϊτά, όσο και ο Πιερό ήταν παρόντες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ το πρωί της Πέμπτης. Μάλιστα ο Αϊτινός επιθετικός παρότι ήταν κουρασμένος από το μακρινό του υπερατλαντικό ταξίδι φτάνοντας ξημερώματα στην Αθήνα πήγε για προπόνηση. Τόσο ο Κοϊτά, όσο και ο Πιερό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και αύριο θα μπουν κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Αλμέιδα.

Ο «Πελάδο» περιμένει πλέον μόνο τους Πινέδα και Κάλενς προκειμένου να έχει απαρτία στα Σπάτα. Ο Μεξικανός χαφ αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι την Παρασκευή στα Σπάτα και θα έχει δύο προπονήσεις στα πόδια του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Περουβιανός στόπερ αναμένεται να γυρίσει αύριο.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς κορυφής με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κορυφώνεται από την Παρασκευή και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η... μάχη που θα γίνει όχι μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για μια θέση στην αποστολή με τόσες επιλογές διαθέσιμες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα