Ο Ολυμπιακός στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της IFFHS: Που βρίσκονται οι υπόλοιποι του Big-5

Newsroom
Ολυμπιακός

bet365

Στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της Διεθνής Oμοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Που βρίσκονται οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες του Big-5.

Την παγκόσμια κατάταξη των κορυφαίων 500 ομάδων του πλανήτη για την περίοδο του Οκτώβρη (2023) - Σεπτέμβρης (2024) δημοσίευσε η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική ομάδα με την υψηλότερη θέση στη σχετική κατάταξη της IFFHS, καθώς «πατάει» στην 36η θέση. Με 199.5 πόντους, ο Ολυμπιακός βρίσκεται εντός των 50 κορυφαίων ομάδων του πλανήτη σύμφωνα με την IFFHS, όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 43η θέση της σχετικής κατάταξης, έχοντας 189.5 πόντους. Από εκεί και πέρα ακολουθούν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Άρης.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 112η θέση της κατάταξης που δημοσίευσε η IFFHS, η Ένωση στην 158η ενώ οι «κίτρινοι» στην 278η. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως θέση στις 500 κορυφαίες ομάδες της IFFHS έχει και ο Παναιτωλικός ως 474ος της κατάταξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα